Vnoloog wijnen

Bijzondere momenten vragen om een bijzonder cadeau!

U wilt zich als bedrijf onderscheiden? Kies dan voor een zakelijk cadeau van Vnoloog.nl

Wij begrijpen hoe bijzonder uw cadeau dient te zijn en geven daarom persoonlijke aandacht en service aan iedere bestelling, groot of klein. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige producten, een luxe uitstraling en een originele verpakking zorgt voor een cadeau waarmee u zeker zult opvallen!

Meer info of offerte op maat? Klik hier

De Cadeau Kalender; het hele jaar bijzonder attent !

In samenwerking met Vnoloog.nl is het voor u mogelijk om geen enkele belangrijke gelegenheid onopgemerkt voorbij te laten gaan. Verras uw relaties en/of personeel met een perfect verzorgd wijn- of bierpakket bij gelegenheden als een verjaardag, afscheid of jubileum. U geeft éénmalig bezorgdata en adressen aan ons door en wij zorgen voor een stipte bezorging van een geschenk namens u.

Klik hier voor de Cadeau kalender

Proeven, genieten en netwerken in unieke ambiance!

Een bedrijfsproeverij in de sfeervolle ambiance van ons proeflokaal of in uw eigen omgeving kan een bijzondere manier van netwerken zijn. Wij laten u een speciale keur van wijnen proeven en creëren zo een waardevolle en tevens gezellige gelegenheid om op informele wijze extra aandacht aan uw relaties en/of medewerkers te kunnen schenken. Vergaderen met aansluitend een borrel behoort ook tot de mogelijkheden. (maximaal 25 personen)

  • Wijnproeverij basic v.a. € 15,00 p.p.
  • Wijnproeverij de luxe v.a. € 17,50 p.p.
  • Champagneproeverij v.a. € 19,00 p.p.

Meer informatie over de mogelijkheden in ons Proeflokaal of een proeverij op locatie.
Stuur ons vrijblijvend een e-mail op info@vnoloog.nl

Relatiegeschenken en kerstpakketten

Vnoloog.nl biedt u ongekende mogelijkheden voor het samenstellen van pakketten voor elke gelegenheid. Géén standaard pakketten maar persoonlijk samengesteld maatwerk, met zorg handmatig verpakt in een door u gekozen verpakking. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom met een uitgebreid assortiment van dranken, luxe food, accessoires en geschenken.

Wilt u een bezoek aan onze showroom in Terneuzen Klik hier